DSP-Cleaning voor het reinigen van uw zonnepanelen

Waarom DSP-Cleaning?

Wist u dat u uw zonnepanelen periodiek moet laten reinigen? Hiervoor kan u ook op DSP-Cleaning rekenen, zowel bij u thuis als op kantoor!

Met onze expertise laten wij uw zonnepanelen weer stralen onder de zon! Het is van essentieel belang dat uw zonnepanelen vrij zijn van stof en vuil. Met behulp van ladders en/of hoogwerkers, geavanceerde osmosesystemen en zonder het gebruik van chemicaliën, maken wij uw zonnepanelen grondig schoon zodat deze optimaal blijven werken.

Ons professioneel team biedt u een eerlijke prijs, dus vraag hier zeker je gratis offerte aan.

Wanneer uw zonnepanelen best laten reinigen

Wij raden u aan om één keer per jaar rond april of mei uw zonnepanelen te laten reinigen. Dit omdat de zomer in aantocht is, de dagen weer langer worden en de zon dus meer uren begint te schijnen. Door uw panelen schoon te maken, bereidt u ze optimaal voor op de zonnige maanden die gaan komen.

Waarom is het reinigen van zonnepanelen de moeite waard?

Het is zeker de moeite waard om uw zonnepanelen professioneel te laten reinigen. Dit omdat het rendement er dan van stijgt of behouden blijft. Zo haalt u het meeste voordeel uit uw zonnepanelen. Wanneer de zonnepanelen bedekt zijn met stof of vuil daalt het rendement namelijk en produceren ze minder energie.

Door het professioneel reinigen van uw zonnepanelen kan u dus een verbetering van het rendement verwachten wat u een hogere opbrengst en een verlengde levensduur van uw zonnepanelen oplevert.

Laat dus zeker uw zonnepanelen schoonmaken door professionele glazenwassers. Die werken snel en efficiënt en ze weten hoe het moet!

Heeft u zonnepanelen op of aan uw kantoorgebouw?

Ook voor bedrijven staat DSP-Cleaning klaar! Wij hebben ladders en hoogwerkers tot onze beschikking zodat wij op alle hoogtes kunnen werken. Wij komen graag langs voor een voordelige en eerlijke offerte op te stellen zodat u weet waar u aan toe bent. Want ook uw zonnepanelen maken we graag schoon zodat ze optimaal kunnen functioneren.

Adres

DSP-Cleaning BV
Thomas De Schutter
Langstraat 16
2310 Rijkevorsel