Vuil en bladeren, klein of groot, wij reinigen uw dakgoot

 

Uw dakgoot reinigen is van groot belang

Elk jaar uw dakgoot reinigen is erg belangrijk. Waarom? Omdat er vaak allerlei vuil zoals takken, blaadjes en ander organisch materiaal in blijven liggen. Dat veroorzaakt verstoppingen. Het resultaat van een verstopte dakgoot is dat het regenwater niet meer afgevoerd kan worden. Vergeet ook niet dat een verstopte dakgoot voor veel waterellende kan zorgen. Door opstoppingen kunnen lekkages worden veroorzaakt, zowel binnen als buiten uw woning, dus is het verstandig om minstens één keer per jaar uw dakgoten grondig te laten reinigen.

Regenwater hebben we nodig.  Om onze regenput goed te laten vullen, moeten onze dakgoten vrij zijn van opstoppingen. DSP-Cleaning zorgt dat uw dakgoten weer schoon worden door ze grondig te reinigen met de beste producten en materialen.

Is uw dakgoot verstopt? Wij staan voor u klaar!

Mocht uw dakgoot verstopt zijn, kunt u ons altijd bellen voor een snelle service. Doordat we heel flexibel zijn in onze werktijden, kunnen we u snel helpen. We komen langs en kijken of er geen beschadigingen zijn aan uw dakgoot. Is dat niet het geval, dan kunnen we ze netjes schoonmaken zodat u zich hierover geen zorgen meer hoeft te maken.

Door uw dakgoten regelmatig te laten schoonmaken, voorkomt u juist beschadigingen en dat is goed voor uw portemonnee. Het reinigen van uw dakgoot is uiteindelijk altijd de goedkoopste oplossing.

DSP-Cleaning reinigt uw dakgoot grondig om voorstoppingen te voorkomen!

Onze offertes zijn eerlijk en we bieden u een snelle service, waardoor de zorg van een verstopte dakgoot snel bij je weggenomen wordt.

Maak een afspraak met ons en we komen snel langs om uw probleem te verhelpen of beter nog TE VOORKOMEN.

DSP-Cleaning reinigt uw dakgoten met zorg en met de beste producten en materialen.

Adres

DSP-Cleaning BV
Thomas De Schutter
Langstraat 16
2310 Rijkevorsel