Professionele ramenwassers

DSP-Cleaning is uw betrouwbare ramenwasser voor zowel thuis als op kantoor. Of u nu wilt genieten van het uitzicht bij uw thuis of een professionele uitstraling wilt behouden bij uw kantoor, staan wij klaar om u verder te helpen.

Met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en milieuvriendelijkheid, bieden onze professionele ruitenwassers een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw woning of kantoor er altijd brandschoon uitzien. Van traditioneel ramen wassen tot osmose reiniging op grote hoogte, DSP-Cleaning staat garant voor een professionele aanpak en uitstekende service.

Ontdek hoe wij uw ramen sprankelend schoon kunnen maken, zowel thuis als op kantoor.

Ramenwasser bij uw thuis

Onze ruitenwassers streven naar topkwaliteit bij het wassen van uw ramen. Hiervoor gebruiken we de juiste materialen en reinigingsmiddelen zodat uw ramen langdurig schoon blijven. Natuurlijk vergeten we ook de kozijnen, randen en hoekjes niet tijdens het wassen voor de ideale afwerking.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We streven naar het beste resultaat met uw tevredenheid als onze prioriteit. Met zorg en respect voor uw woning wassen we uw ramen professioneel, zowel van binnen als van buiten. En als u rolluiken heeft reinigen we die ook met plezier.

Ramenwasser bij uw kantoor

Bij DSP-Cleaning staat een team van professionele ramenwassers paraat om uw bedrijf te laten stralen. Met onze uitgeruste ladders en hoogwerkers kunnen we elk raam, ongeacht de hoogte, glashelder en streeploos reinigen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten, inclusief het omringende lijstwerk en de vensterbanken.

Voor ramen die zich boven de eerste verdieping bevinden, maken we gebruik van osmose, wat resulteert in een streeploze glans die perfect geschikt is voor kantoorramen.

Waarom is een professionele ruitenwasser een slim idee voor uw kantoor?

Het inschakelen van een professionele ruitenwasser brengt tal van voordelen met zich mee voor uw bedrijf:

  • Door het gebruik van hoogwaardige materialen blijven uw ramen langer schoon en streeploos.
  • Op lange termijn zorgt onze dienstverlening niet alleen voor kostenbesparing, maar ook voor de duurzame bescherming van uw ramen en kozijnen.
  • Omdat wij het belang van efficiëntie en snelheid begrijpen, voeren we da taak snel en nauwkeurig uit zodat uw dagelijkse werkzaamheden zo minimaal mogelijk verstoord worden.
  • Wij maken gebruik van milieuvriendelijke producten die effectief reinigen zonder schade aan het milieu toe te brengen
  • Onze prioriteit is het leveren van een uitstekende service tegen eerlijke prijzen. We luisteren naar uw behoeften en streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen.

Wat kunnen wij voor u wassen, poetsen, schoonmaken of reinigen bij uw thuis of op kantoor?

✅ Reiniging van ramen zowel binnen- als buitenkant

✅ Osmosereiniging

✅ Reiniging van veranda’s, serres en patio ramen

✅ Ramen van kantoren, winkels, showrooms, bijgebouwen en tuinhuizen

✅ Dakramen, velux en lichtkoepels

✅ Reiniging van rolluiken, garagepoorten en rolpoorten

✅ Dakgootreiniging

✅ Reiniging van zonnepanelen

✅ Reiniging van gevels, opritten en daken

Schone ramen thuis of kantoor DSP-cleaning zorgt ervoor!

DSP-Cleaning bestaat uit professionele glazenwassers die uw ramen schoonmaken met een brandschoon en streeploos resultaat! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Adres

DSP-Cleaning BV
Thomas De Schutter
Langstraat 16
2310 Rijkevorsel