Uw partner in professionele schoonmaakdiensten

Bij DSP Cleaning begrijpen we dat een schone en georganiseerde omgeving essentieel is voor het succes en de reputatie van bedrijven, overheidsinstanties, organisaties, syndici en vastgoedbeheerders. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan professionele schoonmaakdiensten om aan al uw behoeften te voldoen:

Schoonmaken voor bedrijven

Ons ervaren team staat klaar om uw bedrijfsruimtes grondig schoon te maken, van kantoren en vergaderruimtes tot ontvangsthallen en werkplaatsen. Wij zorgen voor een schone en frisse omgeving, waardoor uw medewerkers zich kunnen concentreren en klanten een positieve indruk krijgen.

Bureaus poetsen

Wij nemen het zware werk van het schoonmaken van bureaus uit handen, inclusief stofzuigen, dweilen en het reinigen van oppervlakken. Uw werkplekken worden grondig gereinigd en klaargemaakt voor een productieve werkdag.

Reinigen van gemeenschappelijke delen in appartementsgebouwen

Voor syndici en vastgoedbeheerders bieden wij professionele schoonmaakdiensten voor de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen. Van gangen en trappenhuizen tot liften en parkeergarages, wij zorgen voor een nette en gastvrije omgeving voor bewoners en bezoekers.

Schoonmaken openbare gebouwen

Ons team is ook gespecialiseerd in het schoonmaken van openbare gebouwen, zoals scholen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen. We begrijpen het belang van hygiƫne en veiligheid in dergelijke omgevingen en zorgen voor een grondige en professionele reiniging.

Eerste opkuis bij nieuwbouw

Voor nieuwbouwprojecten bieden wij eerste opkuisservices om ervoor te zorgen dat uw pand klaar is voor bewoning of gebruik. Van het verwijderen van bouwafval tot het reinigen van oppervlakken en ramen, wij zorgen voor een vlekkeloze oplevering van uw project.

Met DSP Cleaning kunt u rekenen op hoogwaardige schoonmaakdiensten die voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf, organisatie of vastgoedbeheer. Neem vandaag nog contact met ons op om uw schoonmaakbehoeften te bespreken en een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Adres

DSP-Cleaning BV
Thomas De Schutter
Langstraat 16
2310 Rijkevorsel